ΚΔΑΠ – ΑμεΑ «ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ»: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΟΛΟΘΕΡΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ

   Του, Βασιλείου Δημ. Γεωργιόπουλου

          Οι παρελάσεις πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Είτε για την ιστορική μνήμη και τιμή σε όλους εκείνους που έδωσαν ότι πολυτιμότερο που είχαν, το οποίο είναι η ζωή για να μπορούμε εμείς σήμερα να είμαστε ελεύθεροι και να απολαμβάνουμε τα αγαθά της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Είτε γιατί είναι ευκαιρία στις παρελάσεις να καμαρώσουμε και να δούμε τα παιδιά μας, τα αδέλφιά μας, τους φίλους μας, ακόμα τους γονείς μας, αλλά και τους παππούδες μας, που με περίσσια ζωντάνια, καμάρι και λεβεντιά περνάνε μπροστά από τους χιλιάδες θεατές, αποδεικνύοντας τη δύναμη και την αγωνιστικότητα της ελληνικής φυλής και την αστείρευτη αγάπη τους για την πατρίδα μας και για τη μακραίωνη Ιστορία της.

          Μέσα σε αυτή την αξεπέραστη μεγάλη γιορτή εθνικής περηφάνιας, τιμής και μνήμης, όπως η 28η Οκτωβρίου παρέλασε για πρώτη φορά το ΚΔΑΠ – ΑμεΑ «ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ» στην πόλη της Καλαμάτας, κάνοντας όλους εμάς με περίσσια συγκίνηση και αστείρευτη αγάπη να δώσουμε το πιο μεγάλο, ζεστό και δυνατό χειροκρότημα. Ένα δυνατό χειροκρότημα ζωής, αγωνιστικότητας και αγάπης για όλα αυτά τα παιδιά, που προσπαθούν όχι μόνο να αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους, αλλά και να αποδείξουν ότι δεν είναι ένα περιθωριοποιημένο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, αλλά ένα δυναμικό και δημιουργικό κομμάτι, που ζει, υπάρχει και δημιουργεί με ίσια δικαιώματα και υποχρεώσεις μαζί μας και μέσα στην ελληνική κοινωνία.

          Ολόθερμο και δυνατό το χειροκρότημά μας για αυτά τα παιδιά για τις οικογένειές τους, που αγωνίζονται σκληρά και δυναμικά, αλλά και για τους δάσκαλους και δασκάλες τους, που με περίσσια αγάπη έχουν μάθει να δίνουν στα παιδιά αγάπη και φροντίδα και το μόνο που θέλουν να παίρνουν είναι η αναγνώριση του έργου τους και η αγάπη των παιδιών των οικογενειών τους, αλλά και όλης της κοινωνίας.

          Η διευθύντρια του ΚΔΑΠ – ΑμεΑ «ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ» κα Ασπασία Χαρλέπα τόλμησε και για πρώτη φορά το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ» να παρελάσει στην Καλαμάτα. Οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευόμενες μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους και το προσωπικό του κέντρου κέρδισαν αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις, το χειροκρότημα και την αμέριστη και από καρδιάς αγάπη μας.

          Χρόνια Πολλά και συγχαρητήρια…!!!


 

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ