ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΣΠΙΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ


          Κάηκε ολοσχερώς σπίτι οικογένειας στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών μετά από απροσεξία στην κουζίνα του σπιτιού σύμφωνα με πληροφορίες, με αποτέλεσμα όχι μόνο η οικογένεια του συνανθρώπου μας να μείνει άστεγη, αλλά και να μην έχουν τα απαραίτητα όχι μόνο να επανορθώσουν τις ζημιές, αλλά και ούτε να ζήσουν, γιατί τα μοναδικά περιουσιακά στοιχεία, που γλύτωσαν από την πύρινη λαίλαπα είναι κυριολεκτικά τα ρούχα που φοράνε.

                    Έκκληση κάνει ο Σύλλογος Κυριών Αρφαρών του Δήμου Καλαμάτας για άμεση βοήθεια προς στους συνάνθρωπους μας και με την ανακοίνωσή τους μας καλεί να βοηθήσουμε την φτωχή οικογένεια που καταστράφηκε ο βίος τους.

          Σύλλογος Κυριών Αρφαρών Δήμου Καλαμάτας

 

          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να ενημερώσει τους συγχωριανούς μας για την πρόθεση του να βοηθήσει σε συνδυασμό με την οικονομική αρωγή σας τη στήριξη της οικογένειας της οποίας το σπίτι κάηκε από την χθεσινή πυρκαγιά.

          Στο κατάστημα της κ. Μαρίας Μωραγιάννη θα συγκεντρώνονται χρήματα καθώς θα υπάρχει και κατάλογος με τα ονόματα όσων προσφέρουν βοήθεια.      Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν πρέπει να λείπει, για αυτό σας καλούμε να αποδείξουμε έμπρακτα ότι κανείς δεν είναι και δεν πρέπει να νιώθει μόνος. Είμαστε εδώ όλοι, με την μικρή ο καθένας μας δύναμη, να δώσουμε λίγο κουράγιο μπροστά στο ατυχές γεγονός που συνέβη στην οικογένεια!

          Κανείς δεν περισσεύει.

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ