Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


          Τη θέση του γραμματέως παρά τω αρχιγραμματεί στη θέση του αρχιμανδρίτη Ιωάννη Καραμούζη που προήχθη σε Β’ Γραμματέα, αναλαμβάνουν από σήμερα ο αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Πετράκος της Ι. Μητροπόλεως Ηλίας και ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ιλίου και ηγούμενος της Μονής Αγίου Παντελεήμονα Πετρούπολης αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αθανασίου.

          Στην ειδική συνοδική επιτροπή πολιτιστικής ταυτότητας όπου υπηρετούσε μέχρι σήμερα ο αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Πετράκος τοποθετήθηκε ο αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Μέντης.

          Στην συνοδική επιτροπή υποτροφιών στην οποία υπηρετούσε ο αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καραμούζης τοποθετήθηκε ο πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπαμικρούλης.

 

Πηγή – πληροφορίες: https://orthodoxia.info


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ