ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


          Από θαύμα δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός από τη σφοδρή πρόσκρουση αυτοκινήτου σε δέντρο στην παλιά Εθνική Οδό Τρίπολης - Καλαμάτας κοντά στον κόμβο για Πλατύ.

          Το τροχαίο έγινε την Τρίτη, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και έπειτα από μια τρελή πορεία προσέκρουσε σε δέντρο και η μηχανή του οχήματος εκτινάχθηκε αρκετά μέτρα μακριά. Παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης ο οδηγός μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ