ΠΑΝΕ ΓΙΑ “ΞΕΠΛΥΜΑ” ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ;; ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΟΥΜΑ: «ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ» “ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ” ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ “ΛΑΔΙ” ΤΟΝ ΜΙΧΟ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ


          Την ώρα που ο ρόλος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ερευνάται, ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας βιάστηκε να ρίξει όλες τις ευθύνες σε εκείνη.

          Η δήλωσή του Β. Ντούμα σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ προκάλεσε αποτροπιασμό «εδώ κατακρημνίστηκε ένας θεσμός που λέγεται οικογένεια. Το ελάττωμα αυτό της παιδεραστίας, της παιδοφιλίας υπάρχει χρόνια» δήλωσε, αφήνοντας άφωνο και αηδιασμένο το πανελλήνιο που τον άκουσε να αποκαλεί «ελάττωμα» την παιδεραστία!

          Αμέσως, ο Οικονόμου έσπευσε να τον διορθώσει, λέγοντας ότι πρόκειται για έγκλημα.

          Έπειτα  ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, συνέχισε υποστηρίζοντας ότι πρέπει να προβληθεί παραπάνω ο ρόλος της μητέρας, από τον ρόλο των παιδοβιαστών που κακοποιούσαν το παιδί και το εξέδιδαν:

          «Το έγκλημα. Αλλά τα παιδιά προστατεύονται πρωτίστως από την οικογένεια. Και εδώ έχουμε μια μάνα που θα έπρεπε για μένα να προβληθεί παραπάνω η σχέση της με την υπόθεση, κι ακόμα από τον ίδιο τον παιδεραστή, που φαίνεται να έχει σημαντικό ρόλο και μάλλον αρνητικό. Και θέλω να ελπίζω ότι δε θα καταλήξει να κατηγορείται μια μάνα για μαστροπεία. Που είναι το σημαντικότερο οχυρό της οικογένειας και της κοινωνίας» δήλωσε προκαλώντας οργή αλλά και ερωτηματικά

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.makeleio.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ