ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ


          Νεκρός βρέθηκε 40χρονος αστυνομικός κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Μοναστηρίου, το μεσημέρι της Δευτέρας (10/10/2022).

          Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ημεδαπό, ο οποίος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο.

          Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε το θάνατό του. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη του δεν έχουν γίνει γνωστοί.

          Οι Αρχές, μάλιστα, έχουν καλύψει το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα με κίτρινο κάλυμμα.

 Πηγή – πληροφορίες: grtimes.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ