ΚΑΤΑ 17.000€ «ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ» Ο Γ. ΦΑΒΑΣ


          Σύμφωνα με πληροφορίες μας εκδικάστηκε η υπόθεση της προσφυγής που είχε κάνει ο Γιώργος Φάβας κατά της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ζητούσε αποζημίωση για την παράνομη απόλυσή του από την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας. Στον κ. Φάβα επιδικάστηκε αποζημίωση 15.000€ και περίπου 2.000€ οι τόκοι.

          Αξίζει να σημειωθεί πως η σύμβαση του Γ. Φάβα είχε ανανεωθεί από τον τότε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. Ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας όταν ανέλαβε και είδε την κίνηση αυτή, δηλαδή την ανανέωσή της μετά από τις εκλογές του 2019 -ενώ δηλαδή είχε χάσει ο Τατούλης πριν παραλάβει ο ίδιος με την σύμβαση από 6 μήνες να ανανεώνεται για 2 χρόνια-  θεώρησε πως πρόκειται για πολιτικό “παιχνίδι” και για “χτύπημα κάτω από τη μέση” προς τον ίδιο, από έναν από τους εκλεκτούς του δημοτικούς συμβούλους μέχρι τότε και μέλος της παράταξής του Γ. Φάβα.
            Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ