ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ 61ΧΡΟΝΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ


          Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία στην Μεσσήνη, μετά την  ανθρωποκτονία που σημειώθηκε στην Μπούκα.

          Θύμα μια 61χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να δέχτηκε θανατηφόρα χτυπήματα με βαριοπούλα ενώ κοιμόταν από τον σύζυγό της.

          O 81χρονος στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του, αφού μαχαιρώθηκε στο λαιμό.

          Πληροφορίες για το τραγικό έγκλημα που σημειώθηκε στην Μπούκα Μεσσήνης, αναφέρουν ότι η 61χρονη είχε μαρτυρικό θάνατο. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 81χρονος φέρεται να άρπαξε την βαριοπούλα και να ξεκίνησε να χτυπάει την άτυχη γυναίκα σε όλο της το σώμα ενώ εκείνη κοιμόταν.

          Ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος τους βρήκε και νεκρούς, κατέθεσε στις αρχές ότι οι γονείς του ήταν αγαπημένοι, αλλά είχαν κάποιους τσακωμούς το τελευταίο διάστημα.

          Ο 81χρονος φέρεται να ανησυχούσε για κάποια μικρό-προβλήματα υγείας που είχε.

          «Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, δεν είχε ποτέ ακουστεί κάτι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι συμβαίνει στο σπίτι του διπλανού σου» λέει  μια γειτόνισσα του ζευγαριού. «Έμεναν εδώ και καμιά 20αριά χρόνια αφότου συνταξιοδοτήθηκε ο άντρας, γιατί παλιά έμεναν στην Καλαμάτα. Εκεί μένουν τώρα τα δύο τους παιδιά με τις οικογένειές τους αλλά έρχονταν σχεδόν κάθε μέρα για να τους δουν. Ο γιος ασχολείται με τις γεωτρήσεις όπως και ο πατέρας του» προσθέτει η γειτόνισσα του ζευγαριού. 
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ