ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ


          Το μεσημέρι της Τετάρτης σοβαρό τροχαίο συνέβη στην οδό Αθηνών όταν δυο μηχανάκια συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

          Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός της μιας μηχανής να τραυματιστεί σοβαρά και χωρίς της αισθήσεις του διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

          Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του δεύτερου δικύκλου έπειτα από τη σύγκρουση εγκατέλειψε το σημείο.

          Στα χέρια της αστυνομίας ο οδηγός που εγκατέλειψε τραυματία

          Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν λίγο εντοπίστηκε ο οδηγός που συνεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Αθηνών το μεσημέρι της Τετάρτης.

          Ειδικότερα πρόκειται για έναν 28χρονο, που μετά τη σύγκρουση της μηχανής του, με άλλη μηχανή, που οδηγούσε 66χρονος εγκατέλειψε το σημείο.            Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ