ΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


          Τίτλοι τέλους για το «θρίλερ» που ξεκίνησε επί Χανιώτικου εδάφους με τον Νίκο Αναστασόπουλο να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο…

          Η απώλεια βαθμών στα Χανιά, η αποβολή  στο 80φεύγα, οι επιθέσεις και προτροπές… κάποιων έβαλαν τον «Σπαρτιάτη» στο κάδρο, οδηγώντας τον στην έξοδο!

          Η απάντηση του παίκτη μέσω των social σε επιθέσεις (και προσωπικού χαρακτήρα) και το όλο κλίμα που δημιουργήθηκε με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για λύση συνεργασίας έδωσαν και πήραν.

          Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΠΑΕ Καλαμάτας πήρε -επιτέλους- θέση. Όπως έγινε γνωστό δια εκπροσώπου της (δεν αναμένεται κάποια ανακοίνωση) το διήμερο που προηγήθηκε υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα στον παίκτη, τον προπονητή και μέλη του συλλόγου και απόρροια αυτών είναι η ΠΑΕ Καλαμάτα να ξεκαθαρίζει πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον παίκτη» και ο Νίκος Αναστασόπουλος συνεχίζει κανονικά με την μελανόλευκη.

          ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

          Τόσο στην χθεσινή ατομική όσο και στη σημερινή ομάδα προπόνησης ο Νίκος Αναστασόπουλος συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις. Ωστόσο εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα ο “Σπαρτιάτης” δεν υπολογίζεται από το Νίκο Αναστασόπουλο καθώς είναι τιμωρημένος.

 


            Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ