ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ: ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΌΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

          

          Με αφορμή την συμπλήρωση των 5 ετών από την Ενθρόνισή του, ο Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος, μίλησε σήμερα στο ράδιο Σταγών.

          Ο κ. Θεόκλητος δήλωσε ότι από την πρώτη μέρα που ήρθε μέχρι και σήμερα, ευχαριστεί τον Θεό που τον έφερε στην Καλαμπάκα, όπου ζουν καλοί και αγαθοί άνθρωποι.

          Αποκάλυψε ότι από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Καλαμπάκα, εγκλιματίστηκε και ένιωθε σαν να είναι στον τόπο του.

          Μάλιστα όπως είπε έχει πουλήσει το σπίτι του που είχε στον τόπο καταγωγής του αφού πλέον η πατρίδα του είναι η Καλαμπάκα.

          Ο κ. Θεόκλητος αναφέρθηκε και στο θέμα της Κιβωτού του Κόσμου, λέγοντας πως ο Πατήρ Αντώνιος διοικούσε μόνος του τις δομές και αυτό είναι δύσκολο.

          Αυτά τα πράγματα ελλοχεύουν κινδύνους είπε και υποστήριξε ότι δεν μπορείς να διοικείς τόσα χρήματα.

          Εύχομαι είπε να μην είναι αλήθεια όσα λέγονται.

Αναλυτικά:

 https://soundcloud.com/cinyszlsgblh/mitropolitis-k-theoklitos-1


 


 

            Πηγή – πληροφορίες: https://www.stagonnews.gr

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ