ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ: «ΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ.»


          «Την ώρα που οι πολίτες σκέφτονται ακόμη και να αγοράσουν τα βασικά είδη διατροφής, η Περιφερειακή Αρχή Νίκα έχει επιδοθεί αντί έργων ανάπτυξης ,στα εγκαίνια των έτοιμων έργων  Τατούλη, αφού πρώτα τα καθυστέρησε 3 χρόνια για να ξεχαστούν και να τα παρουσιάσει ως δικά του.

          Ας σας ενημερώσω λοιπόν για το ιστορικό της παρέμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το γήπεδο Πλατύ της ομάδας Ατρόμητου Πλατύ.

          Από το 2014 προσπαθεί η ομάδα του Ατρόμητου Πλατύ να βελτιώσει το γήπεδο της ομάδας.

          Απευθύνθηκαν τότε στο Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα και υπέγραψαν χρησιδάνειο για να μπορέσει ο Δήμος να αντλήσει πόρους για την αναβάθμιση του.

          Πέρασαν 5 χρόνια απραξίας του Δημάρχου Καλαμάτας και το 2019 απηύδησαν οι ιθύνοντες της ομάδας και ακύρωσαν το χρησιδάνειο.

          Απευθύνθηκαν τότε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον κ Τατούλη και έγινε μελέτη και εντάχτηκε σε χρηματοδότηση το έργο που καθυστέρησε 5 χρόνια ο κ. Νίκας.

          Με έτοιμα τα πάντα από την δική μας Περιφ. Αρχή, πάλι ο κ. Νίκας καθυστέρησε 3 χρόνια την ολοκλήρωση για να μπορεί σήμερα να κάνει εγκαίνια για έργα για  τα οποία αδιαφόρησε.

          Αυτή είναι η αλήθεια και ερωτώ: Πόση αμετροέπεια μπορεί να έχει ένας αιρετός και να πράττει τόσο αντιθεσμικα ,θυμίζοντας άλλες εποχές!

          Αναφορές, περί ανθρώπου των Έργων και των πράξεων, από στενούς συνεργάτες του κ. Νίκα επειδή συνέχισε με καθυστέρηση το έργο που βρήκε δρομολογημένο, μόνο προσβολή προς κάθε νοήμονα δημιουργούν!

          Τον αφήνω στην κρίση σας !

          (Στις Φώτο απόσπασμα από δελτίο τύπου το 2019).»

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ