ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΛΛΑ, ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ


          Λογιστικά βιβλία και ένα περίστροφο κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν την, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», σε περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, κατόπιν εντολής της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας.

          Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια του ελέγχου, μία διοικητική υπάλληλος υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας ένα περίστροφο, το οποίο ήταν κλειδωμένο στο γραφείο της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διοικητική υπάλληλος ισχυρίστηκε ότι το περίστροφο είχε βρεθεί σε προγενέστερο χρόνο κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού στο κτήριο που στεγάζεται η δομή.

          Η διοικητική υπάλληλος συνελήφθη, αλλά, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα.

          Πρόκειται για 32χρονη κοινωνική λειτουργό, η οποία έχει δώσει συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ, ως υπεύθυνη της δομής. Μάλιστα, η τελευταία φορά που μίλησε ήταν δύο μέρες πριν ξεσπάσει το ντόμινο των καταγγελιών.

          Η 32χρονη, που συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων, υποστηρίζει ότι δεν είναι δικό της, ότι δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκει, καθώς και ότι ήταν για χρόνια στο συρτάρι.

          Στο μεταξύ, σκισμένες αποδείξεις και άλλα έγγραφα βρέθηκαν σε κάδο ανακύκλωσης έξω από τη δομή. 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ