ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΊΛΙΟΝ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ» ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ


          Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου αγοριού στο Ίλιον. Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους που εμπλέκονται στην υπόθεση, αφού απολογήθηκαν σήμερα Σάββατο (24.12.2022) στην ανακρίτρια ανηλίκων.

          Ο 15χρονος, σύμφωνα με το MEGA, έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωσε στα χέρια των «φίλων» του, δίνοντας κατάθεση σε ειδική παιδοψυχολόγος του Ανηλίκων. Το παιδί φέρεται να έχει κακοποιηθεί τουλάχιστον επτά (!) φορές και υπάρχουν τουλάχιστον δύο βίντεο, τα οποία αποδεικνύουν την σεξουαλική του κακοποίηση.

          Σύμφωνα με τα όσα είπε το παιδί στην ειδική παιδοψυχολόγο, δεν γνώριζε ότι ο εφιάλτης του έχει καταγραφεί σε βίντεο. Το έμαθε στο… σχολείο, αφού οι συμμαθητές του δεν δίστασαν να το «μοιράσουν». Τα όσα έχουν καταγράψει οι ανήλικοι με τα κινητά τους τηλέφωνα, πάντως, έχουν «λυγίσει» και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, οι οποίοι κάθε δέκα δευτερόλεπτα σταματούσαν τα βίντεο λόγω των σκληρών εικόνων.

          Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα βίντεο κλιπ (!) με όσα είχαν καταγράψει και ένα τραγούδι τραπ με τους βιασμούς του 15χρονου. Λίγο πριν την σύλληψη τους όμως προσπάθησαν να «εξαφανίσουν» τα βίντεο που αποκάλυπταν την σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου. Υπάρχουν μάλιστα και πολλά μηνύματα σε εφαρμογές που αποκαλύπτουν αυτή την προσπάθεια τους.

          Οι ανήλικοι στις απολογίες τους αποδέχτηκαν -εν μέρει- τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου. Αποδέχθηκαν σεξουαλικές πράξεις με τον 15χρονο στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.

          «Πειραματιζόμασταν ερωτικά»

          «Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις, πειραματιζόμασταν ερωτικά. Ο ένας το έκανε στον άλλο» φέρεται να υποστήριξε ένας εκ των κατηγορουμένων, σύμφωνα με το MEGA. «Αρνούμαι την πράξη του βιασμού. Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα» φέρεται να υποστήριξε ένας άλλος.

          Το σπίτι της φρίκης

          Η παρέα των 15χρονων φέρεται να είχαν βιάσει τον συνομήλικο συμμαθητή τους τουλάχιστον εφτά φορές μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Το παιδί ζούσε αυτόν τον εφιάλτη σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στο Ίλιον. Κάτοικοι της περιοχής ότι ένας από τους ανήλικους δράστες άνοιγε το ερειπωμένο σπίτι με κλειδί, καθώς η μονοκατοικία φέρεται να ανήκει στη γιαγιά του που ζει στην επαρχία.

          Στο σπίτι υπήρχε ένας καναπές, ο οποίος είχε τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φράζει την μπροστινή είσοδο. Στο ερειπωμένο σπίτι βρέθηκαν επίσης ακόμα και χειροπέδες…

          Τρεις από τους έξι συλληφθέντες μαθητές, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, προφυλακίστηκαν, δύο ζήτησαν να απολογηθούν την Τρίτη, ενώ ο έκτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους επειδή δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

          Από την αστυνομία αναζητούνται άλλοι δύο ανήλικοι που φέρεται να συμμετείχαν στην κακοποίηση του αγοριού αλλά και τέσσερις κοπέλες που βρίσκονταν στο ερειπωμένο σπίτι και παρακολουθούσαν όσα συνέβαιναν.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ