2 ΕΚΑΤ. € ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΟΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ


          Δύο συμβάσεις έργων, προϋπολογισμού άνω των 2.000.000 €, που αφορούν στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, υπέγραψε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΣΗΦΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Ε.Δ.Ε.», σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022.

          Πρόκειται για το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΘΟΥΡΙΑΣ, ΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΦΑΡΩΝ», προϋπολογισμού μελέτης: 1.047.000.00 € με Φ.Π.Α. 24% και το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» προϋπολογισμού μελέτης: 1.087.000.00 € με Φ.Π.Α. 24%.

          Και στα δύο έργα, που χρηματοδοτούνται μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ανάδοχος είναι η εταιρεία «ΣΗΦΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Ε.Δ.Ε.», με έκπτωση 44,83% για το πρώτο έργο και 33,75% για το δεύτερο έργο.

          ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΘΟΥΡΙΑΣ ΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΦΑΡΩΝ

          Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δήμος προκειμένου να προβεί σε εργασίες για τη βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις συνέταξε την υπ. αρ. 101/2020 μελέτη με τίτλο : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΘΟΥΡΙΑΣ ΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΦΑΡΩΝ». Στην εν λόγω μελέτη περιλαμβάνονται τα ακόλουθα για το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας:

          Τ.Κ. ΠΛΑΤΕΟΣ

          Δρόμος από όριο οικισμού (οικία Μαυρομάτη Χάρη) έως κτήμα Κούτσικα, ασφαλτόστρωση 722.00 μ.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ