37ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΥΡΓΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ


          Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζαχάρως μετά το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του «Ανηλίου», καθώς στοίχισε τη ζωή στον 37χρονο Θάνο Αλεξανδρόπουλο, πατέρα ενός μικρού παιδιού.

          Ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός ιδιοκτήτης καφετέριας και τερματοφύλακας αφού για χρόνια αγωνιζόταν στον τοπικό Ολυμπιακό, ο 37χρονος μετέβαινε από την Καλαμάτα όπου διαμένει με τη σύζυγό και το μόλις δέκα μηνών παιδάκι του, στην Ζαχάρω για να ανοίξει το πρωί την καφετέρια του, όταν ενεπλάκη στο τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του και τον σοβαρό τραυματισμό 48χρονου.

          Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αίθρια στην τοπική κοινωνία, καθώς, όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο 37χρονος ήταν πολύ αγαπητός τόσο από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, όσο και από την επαγγελματική του δραστηριότητα, καθώς διατηρούσε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της περιοχής.

          Στο νοσοκομείο του Πύργου όπου μεταφέρθηκε ο 37χρονος, εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του, που έφτασαν πρώτοι εκεί, να μην γνωρίζουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

 


            Πηγή – πληροφορίες: ilialive.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ