Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ

 

          Την πρώτη του κίνηση στην προεκλογική «σκακιέρα» των περιφερειακών εκλογών έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» και πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

          Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Σύμβουλος Λακωνίας, Μαργαρίτα Σπυριδάκου, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της στις επόμενες εκλογές με την παράταξη του κ. Τατούλη.

          Σημειώνει χαρακτηριστικά η κα Σπυριδάκου:

          «Απευθυνόμενη σε σας, τους πολίτες της Λακωνίας, θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι θα αγωνιστώ στη μάχη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την κατίσχυση της Περιφερειακής Διακυβέρνησης στο πλευρό του μοναδικού πολιτικού προσώπου που θεωρώ πως συνδυάζει όραμα για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο. Μια ασυμβίβαστη προσωπικότητα, έναν ανεξάρτητο χαρακτήρα που εμφορείται από δημοκρατικές αντιλήψεις και εκφράζει σεβασμό προς τους συνεργάτες του· στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη».

          H Μαργαρίτα Σπυριδάκου είχε εκλεγεί με την παράταξη του κ. Νίκα, ωστόσο, στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε. Σε πολλές περιπτώσεις έχει ασκήσει σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της περιφερειακής αρχής και δεν έχει διστάσει να συγκρουστεί ανοιχτά με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

          Η γνωστοποίηση των προθέσεων της κας Σπυριδάκου έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από την πλευρά Τατούλη, δεδομένου ότι σε ανακοίνωση που ακολούθησε.

          «Η συστράτευση της Περιφερειακής Συμβούλου Μαργαρίτας Σπυριδάκου από τη Λακωνία αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης της “Νέας Πελοποννήσου”. Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου με τη δική της προσωπική πολιτική διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει πως θέτει σε πρώτη προτεραιότητα τα προβλήματα των Λακώνων συμπολιτών της. Αγωνίζεται για τις αρχές και τις αξίες της, δεν συμβιβάζεται και λαμβάνει τολμηρές πολιτικές αποφάσεις ακόμα και αν αυτές, της στερούν έμμισθα αξιώματα».

          Το πολιτικό δίλημμα

          Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «Νέα Πελοπόννησος» ο κ. Τατούλης κάνει ένα ακόμα βήμα στην προεκλογική «σκακιέρα», δεδομένου ότι επιχειρεί να οριοθετήσει το δίλημμα των ερχόμενων περιφερειακών εκλογών.

          Σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση:

          «Το δίλημμα των εκλογών του 2023 είναι πλέον ξεκάθαρο. Οι πολίτες της Πελοποννήσου θα πρέπει να επιλέξουν αν θέλουν να συνεχίσει η πολιτική του κομματισμού της Αυτοδιοίκησης, όπου η κάθε Περιφερειακή Αρχή θα λειτουργεί ως το “μακρύ χέρι” της εκάστοτε Κυβέρνησης που την έχει επιλέξει ή εάν θέλουν την ανατροπή και την αλλαγή αυτής της πολιτικής κατάστασης που θα οδηγήσει σε μία ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση και Περιφερειακή Διακυβέρνηση». 

 


            Πηγή – πληροφορίες: https://messiniapress.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ