ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑ ΡΑΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ»


          Αθώος εξακολουθεί να δηλώνει ο πατέρας Αντώνιος -μέσω τρίτων αυτή τη φορά-, παρά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» για τέσσερα κακουργήματα.

          «Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι Αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την "Κιβωτό". Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες», φέρεται να είπε συγκεκριμένα σε δικούς του ανθρώπους ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με το STAR.

          Οργισμένη εμφανίζεται και η πρεσβυτέρα, που νιώθει πως έχει αδικηθεί: «Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νομού».

          Την ίδια ώρα άτομα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου ξεσπούν, κάνοντας λόγο για ευθύνες όσων εργάζονταν στις δομές της ΜΚΟ: «Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι έδεναν και έλυναν στη δομή. Αν ήξεραν κάτι και δεν μιλούσαν στον πατερά Αντώνιο πρέπει να τιμωρηθούν. Για τα χρήματα όμως ακούγονται υπερβολές. Υπήρχαν τεράστια έξοδα και με κόπο καταφέρναμε να ανταπεξέλθουμε».
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ