ΈΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ TO ΜΑΓΑΖΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


          Έκλεισε πρόσφατα μαγαζί εστίασης στην Καλαμάτα, το οποίο επίσης σχετικά πρόσφατα το είχε επισκεφτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

          Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί εστίασης έβγαλε ο πρωθυπουργός την σχετική φωτογραφία που έγινε Viral.

          Διαβάστε πως είχε γίνει η επίμαχη συνάντηση:

          ΌΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΠΙΤΣΑΡΙΑ -VIRAL Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

          Στην Καλαμάτα περιόδευσε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί από κοντά και με κατοίκους της περιοχής.

          Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τρεις σημαντικές αποφάσεις για την αναβάθμιση των υποδομών της Καλαμάτας και ευρύτερα της Πελοποννήσου: Η πρώτη παρέμβαση αφορά στην αναβάθμιση και επέκταση του οδικού άξονα Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη μέσω ΣΔΙΤ, προϋπολογισμού 252 εκατομμυρίων ευρώ.   Η δεύτερη αφορά στον διαγωνισμό για την παραχώρηση του αεροδρομίου της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», όπως έχει γίνει με πολλά περιφερειακά αεροδρόμια, με σκοπό τη ριζική αναβάθμιση των υποδομών του. Η τρίτη παρέμβαση αφορά στην ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του βιολογικού καθαρισμού, ενός σημαντικού έργου κόστους περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ.

          Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στη συνέχεια στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες.

          Αυτό που τράβηξε την προσοχή των social media ήταν μια φωτογραφία του πρωθυπουργού σε πιτσαρία της πόλης και η τρυφερή συνομιλία του με εργαζόμενη στο κατάστημα.

          Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει με την εργαζόμενη, ενώ της κρατά το χέρι, προφανώς για να την ενθαρρύνει στη σκληρή δουλειά που επέλεξε, και συνομιλεί μαζί της.

          Τη φωτογραφία εντόπισε πρώτη μια σατιρική στήλη της βελγικής εφημερίδας «The Brussels Times», με την ονομασία Le Chou News. «Ο Έλληνας πρωθυπουργός ερωτεύτηκε σε τοπική πιτσαρία» σχολιάζει η στήλη, γνωστή για τα περιπαικτικά σχόλια για πρωθυπουργούς και ηγέτες.

          Το Le Chou News ειδικεύεται στην πολιτική σάτιρα, στην είδηση που κρύβεται πίσω από το προσκήνιο. Για παράδειγμα, ανήρτησε χθες μια φωτογραφία στην οποία ο Ζελένσκι βρίσκεται στην αγκαλιά του Μακρόν, αλλά στο βλέμμα του Ουκρανού προέδρου κρύβεται η καχυποψία. Και το σχόλιο του Le Chou News: «Αν δώσεις το Ντονμπάς, εγώ θα δώσω το όνομά σου σε ένα think tank», του λέει ο Μακρόν στο αυτί.

          Η ίδια στήλη ειρωνεύεται τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ: «Ο Σαρλ Μισέλ προσπαθεί να προλάβει τον Μακρόν, τον Σολτς και τον Ντράγκι, γιατί έχασε το τρένο του Κιέβου».


 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ