«ΞΑΦΝΙΚΗ» ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


          Την απόφαση του να παραιτηθεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Καλαμάτας έκανε γνωστή ο Δ. Κουκούτσης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

          Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουκούτσης σημειώνει:

          «Η ενασχόλησή με την πολιτική άρχισε στην εφηβεία μου κι από τότε έτρεξαν 42 ολόκληρα χρόνια. Μετά από όλη αυτή την πορεία δηλώνω περήφανος για όλες μου τις επιλογές γιατί γνώμονας μου ήταν η συνεισφορά , η ανιδιοτέλεια και πρώτιστα η αγάπη για τον τόπο μου. Οι καιροί όμως άλλαξαν κι άλλαξε κι ο τρόπος άσκησης της πολιτικής σε όλα τα επίπεδα!

          Λογικό είναι-όταν δεν είσαι επαγγελματίας πολιτικός- να σε απορροφά η επαγγελματική σου δραστηριότητα και οι οικογενειακές υποχρεώσεις.

          Ως εκ τούτου έκρινα ότι μη μπορώντας να ανταπεξέλθω, καλό είναι να παραιτηθώ από την θέση του δημοτικού συμβούλου και κατ΄ επέκταση να κλείσει κι ο κύκλος της δημοτικής μας παράταξης

          Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά στις δύσκολες στιγμές και να τους διαβεβαιώσω ότι έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

          Εύχομαι ολόψυχα στην αγαπημένη μας Καλαμάτα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία γιατί το αξίζει και η πόλη και οι κάτοικοί της.»
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ