ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


          Τις φωτογραφίες των δύο Αλβανών που γάζωσε ο μαυροφορεμένος δράστης στη Νέα Σμύρνη έδωσαν στη δημοσιότητα αλβανικά ΜΜΕ.

          Πρόκειται για τον 44χρονο Armando Organja, (αριστερά) και τον 41χρονο Kreshnik Çerçizaj, (δεξιά).           Όπως αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, στόχος του μαυροφορεμένου δράστη που αναζητείται φέρεται να ήταν ο Organja. Κι αυτό γιατί τον αποτελείωσε, πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

          Ο 41χρονος είχε παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστειών. Ήταν ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του επί τόπου πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.     Όσον αφορά το δεύτερο θύμα, έχει δεχτεί σφαίρες από κοντινή απόσταση στο στομάχι και τον θώρακα με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του «Ερυθρού Σταυρού» να μην τα καταφέρει και να υποκύψει στα τραύματα του.

          Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από το σημείο περισυνέλεξαν επτά κάλυκες των 9 χιλιοστών από το όπλο του εκτελεστή και ήδη έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν. Από το πρωί «σαρώνουν» την περιοχή προκειμένου να βρουν και άλλα βίντεο με τις κινήσεις του δράστη ο οποίος έδειξε να είναι απόλυτα ψύχραιμος και σίγουρα είχε σκοπό να σκοτώσει και να όχι να στείλει κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα. 

          Η 31χρονη κοπέλα που ήταν στην καφετέρια και τραυματίστηκε, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύμα στο αριστερό πόδι χωρίς, για την ώρα, να φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν είχε σχέση με την παρέα των δυο θυμάτων και δέχτηκε την σφαίρα πριν προλάβει να καλυφθεί. 

          Αξιωματικοί της Ασφάλειας χαρακτηρίζουν το χτύπημα υψηλού ρίσκου με δεδομένο τον κόσμο που υπήρχε στην πολυσύχναστη πλατεία, ήταν σχετικά νωρίς και υπήρχε ακόμα πολύς κόσμος που περπατούσε ενώ λίγη ώρα πριν είχε τελειώσει και ο τελικός του Μουντιάλ η εξέλιξη του οποίου είχε κρατήσει πολλούς θαμώνες στις καφετέριες της περιοχής. Ο δράστης δεν φοβήθηκε ότι θα μπορούσε να εγκλωβιστεί καθώς ακόμα και συνεργό να είχε, από το σημείο απ' όπου έφυγε ο δρόμος είναι μακριά ώστε να επιβιβαστεί σε κάποιο όχημα διαφυγής.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ