ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ – ΈΚΑΨΑΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ


          Ξεχειλίζει η οργή των Ρομά σε όλη την χώρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό 16χρονου από πυρά αστυνομικού στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης.

          Περίπου 200 Ρομά έχουν συγκεντρωθεί στην παλιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τριπόλεως στο ύψος του Πηδήματος  και έχουν βάλει φωτιά σε λάστιχα.

          Ο δρόμος έχει κλείσει.

          Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.
            Πηγή – πληροφορίες: https://www.mesogeiostv.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ