ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

                     Η άσφαλτος βάφτηκε ξανά με αίμα…

          Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα στον περιμετρικό της Καλαμάτας σοκάρει την τοπική κοινωνία και στερεί μια ανθρώπινη ζωή.

          Αργά το απόγευμα της Δευτέρας 05 Δεκεμβρίου 2022, μια 53χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο ύψος της οδού Μαρία Κάλλας, στα φανάρια μετά τον κόμβο για Σπάρτη, στο σημείο όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διερχόμενη του δρόμου παρασύρθηκε από το όχημα που κινείται στο ρεύμα.

          Το ΙΧ αυτοκίνητο οδηγούσε 67χρονος.

          Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίζοντας την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου κατέληξε.

             Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ