ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0: Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ


Η Καλαμάτα έμεινε στο 0-0 στο κατάμεστο Βουζουνεράκειο απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας. Το 0-0 σφράγισε τελικά τις προσπάθειες των δυο ομάδων στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο της Super league 2, με την Μαύρη Θύελλα να έχει δυο δοκάρια ενώ από την άλλη οι κρητικοί είχαν χαμένο πέναλτι και δοκάρι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι και οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι (Πασάς για την Καλαμάτα και Κατάλντι για τον ΟΦΙ). Οι Κρητικοί είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Ταΐρης απέκρουσε την εκτέλεση του Στάμου. Η Καλαμάτα είχε την μεγαλύτερη φάση στο β’ μέρος με τον Λιποράσε να βρίσκει εκ νέου το δοκάρι των γηπεδούχων με κεφαλιά.

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ίτσιος, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι, Μηλιώτης, Μούλερ (73′ λ.τ. Γκόμπερβιγιε), Βουό, Μπλανκ Καζάου.

Καλαμάτα (Κακαλέτρης): Ταΐρης, Μoζέρ, Παπατόλιος, Ασίγκμπα, Λιποράσε, Καραγκούνης (62′ Μπενίτεζ), Ματέους (82΄ Κωνσταντινόπουλος), Ρόβας, Βασιλόγιαννης (86′  Τριανταφυλλάκης), Αρναρέλλης (62′ Τάτος), Πασάς.

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών), Μαραθωνίτης (Αθηνών).
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ