Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ 3-0. ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΩ (Φωτογραφίες)


          Επιτέλους νίκη για τον ΑΟ Διαβολιτσίου που έπρεπε να περάσουν οκτώ αγωνιστικές για να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

          Οι “νερατζούρι” παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα επικράτησαν εντός έδρας με 3-0 του ΑΟ Πυλίου Κω.

          Σε καταπληκτική ημέρα βρέθηκε ο Κώστας Ηλιόπουλος που πέτυχε δύο γκολ ενώ το τρίτο σημείωσε ο Σταύρος Μπούνας, υπογράφοντας το τρίποντο και τους τρεις βαθμούς δίνοντας παράλληλα και βαθμολογική ανάσα στον ΑΟΔ.

          Στο 31′ ο Ηλιόπουλος κέρδισε πέναλτι. Την έσχατη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος για το 1-0

          Στο 49′ ο Μπουνας θα γράψει το 2-0 για την ομάδα του.

          Μετά από δύο λεπτά 51' ο Τσιγαρίδης θα κάνει σέντρα και ο επερχόμενος Ηλιοπουλος θα σημειώσει το τελικό 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

          Ενώ προς το τέλος τού αγώνα μετά από μπαλιά τού Γουέσλεϊ δεν κατάφερε να πετύχει χατ τρικ.

          Να σημειωθεί ότι στον ΑΟ Πυλίου Κω αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μαύρης Θύελλας Χάρης Μπριλάκης

          Στις κερκίδες του γηπέδου του Ασπροχώματος βρέθηκαν και Μεσσήνιοι οπαδοί της ομάδας της Κω.

 

 

          Πηγή – πληροφορίες:  3ο Ημιχρονο / φωτογραφίες: Giannis Botis

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ