ΑΝΑΤΡΟΠΗ: «ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑ Η ΦΩΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ» ΛΕΕΙ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ


           «Πήγα να πω τα κάλαντα και ήθελα εγώ να τα πω καθισμένος στα γόνατα», ισχυρίστηκε ο 35χρονος Ρομά - «Τους ανθρώπους τους ξέρω πολλά χρόνια»

          Για το περιστατικό που έζησε την παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν πήγε να πει τα κάλαντα σε επιχείρηση αυτοκινήτων στην Πάτρα μίλησε ο 35χρονος Ρομά.

          Εκεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων τον ανάγκασε να πει τα κάλαντα γονατιστός, ενώ κάποιος τους έβαλε φωτιά! Το συμβάν απαθανατίστηκε σε βίντεο.

          Ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας 11 παιδιών και φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, αφού κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατρών, δήλωσε πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως αναφέρονται, δηλαδή κανείς δεν τον εξανάγκασε να γονατίσει, ενώ όπως είπε, η φωτιά μπήκε «για καλαμπούρι».

          «Πήγα να πω τα κάλαντα και ήθελα εγώ να τα πω καθισμένος στα γόνατα. Δεν μου είπαν οι άνθρωποι , κάτι. Εγώ το ήθελα κι επειδή με γνωρίζουν , από καλαμπούρι, έπαιξα. Τα παιδιά μετά μου έβαλαν φωτιά για το καλαμπούρι. Κι αυτοί έκαναν καλαμπούρι κι εγώ. Τα πόδια μου δεν έχουν καεί καθόλου. Η φωτιά έσβησε απότομα κι όλο αυτό έγινε για πλάκα. Τους ανθρώπους τους ξέρω πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Κρητικός.

          Υπενθυμίζεται ότι η κινητοποίηση της τοπικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το περιστατικό, ήταν άμεση, με τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο να δίνει εντολή για διερεύνηση σε βάθος του περιστατικού.

             Πηγή – πληροφορίες: https://www.notospress.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ