ΆΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 42 ΧΡΟΝΟ ΟΔΗΓΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


          Πριν λίγο στο κέντρο της Καλαμάτας έπεσαν πυροβολισμοί στο κέντρο της πόλης, συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, κοντά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

          Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν οδηγό μοτοσυκλέτας, αφού πρώτα με το όχημά τους τού έκλεισαν το δρόμο, και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε και στη συνέχεια διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα.

          Η μηχανή του θύματος στη μέση του δρόμου, ενώ υπάρχουν αίματα στο οδόστρωμα από την αιματηρή επίθεση και όλα αυτά μέρα μεσημέρι με κόσμο στα πεζοδρόμια, και κίνηση αφού λίγο πιο πέρα βρίσκονται τα Δικαστήρια Καλαμάτας.

          Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

          Στο σημείο έσπευσαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση των δραστών του ύποπτου οχήματος από την Αστυνομία, το οποίο φαίνεται πως είναι κλεμμένο.  Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι γνώριμος στην Αστυνομία και έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, και έχει βαριές καταδίκες σε Αθήνα και Μεσσηνία.

          Σύμφωνα με πληροφορίες Λίγο μετά τις 02:00 και μετά από μια τρίωρη μάχη των γιατρών να τον σώσουν, αν και  του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και επανήλθε, στη συνέχεια ακολούθησε χειρουργείο για τα σοβαρά τραύματά του.

          Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών το θύμα της δολοφονικής επίθεσης κατέληξε. 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ