ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ Η ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ


          Μία σειρά από ερωτήματα και αντιφάσεις έχουν ήδη τεθεί στο μικροσκόπιο των αρμοδίων αρχών, όσον αφορά στην υπόθεση παιδοκτονίας στο φράγμα του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με την νεκροψία το 11 μηνών βρέφος πέθανε από πνιγμό στα παγωμένα νερά του ποταμού.

          Η μητέρα του, 29 ετών, φέρεται να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 10 φορές, έχοντας προηγουμένως διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια. Το βρέφος γεννήθηκε εκτός γάμου και ο πατέρας ισχυρίζεται πως αν και κατέβαλλε προσπάθειες, η αναγνώριση του βρέφους δεν έγινε εφικτή λόγω αντίδρασης της οικογένειας της μητέρας αλλά και της ίδιας.

          Όλα τα παραπάνω μένουν να αποδειχθούν την ώρα που αύριο, Τέταρτη, η 29χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει την βαρύτατη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η ίδια αρνείται πως έπραξε κάτι τέτοιο και δηλώνει στις αρχές πως δεν θυμάται τίποτα σχετικά με την αποτρόπαια πράξη και ζητά να μάθει αν έχει χάσει το παιδί της.

          Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει η προανάκριση, η 29χρονη μητέρα μετέβη στον φράκτη του Αλιάκμονα και εκεί φαίνεται να πέταξε το βρέφος της στο νερό και στη συνέχεια πήγε να περάσει το ρεβεγιόν της.

          Αν ισχύει το γεγονός ότι η 29χρoνη γυναίκα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και μάλιστα επανειλημμένως για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένειας της, τότε προκύπτει σοβαρότατος προβληματισμός όσον αφορά στη συμπεριφορά των τοπικών αρχών της Ημαθίας, οι οποίες άφησαν τη γυναίκα αυτή, χωρίς ιατρική ή άλλη βοήθεια και χωρίς στήριξη από τους θεσμούς να μεγαλώσει το παιδί της. 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ