«ΛΥΓΙΣΑΝ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΑ – ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ ΝΤΥΜΕΝΗ ΝΥΦΗ


«Λύγισαν» και οι πιο ψύχραιμοι στο τελευταίο αντίο στη 19χρονη Μαρία που «έσβησε» μετα από σύντομη μάχη με επιθετική μορφή καρκίνου – Την αποχαιρέτησαν ντυμένη νύφη

«Λύγισαν» και οι πιο ψύχραιμοι, στο χθεσινό τελευταίο αντίο στη 19χρονη Μαρία, που άφησε την τελευταία της πνοή, στην ηλικία μόλις των 20 ετών, μετά από σύντομη μάχη με επιθετικό καρκίνο που της στέρησε τη ζωή, μέσα σε λίγους μήνες.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, γονείς, συγγενείς, αδέρφια, φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρέτισαν την άτυχη 20χρονη μέσα σε κλίμα οδύνη και είπαν το τελευταίο αντίο στον Ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία παρουσία πλήθος κόσμου.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη Μαρία ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και έδωσε μια γενναία μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος εμφανίστηκε στο στομάχι και της προκάλεσε γενικευμένες μεταστάσεις.

Η άτυχη Μαρία έχασε τη ζωή της, μέσα σε 45 μέρες. Η κοπέλα παραπονέθηκε στους γονείς της για πόνο στο στομάχι. Πήγε στο γιατρό ο οποίος την καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά κάποια συνηθισμένη πάθηση. Όμως, για πολλές ημέρες αργότερα, ο πόνος επέμενε και το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο.

Στην επανεξέταση που έκανε λίγες ημέρες αργότερα, η κλινική της εικόνα ήταν χειρότερη, καθώς ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και η θεραπεία δεν είχε πολλές ελπίδες.

Δυστυχώς, η 20χρονη έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ώρες, νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο του Βόλου, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη και πόνο στους γονείς της και στα αδέρφια της.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ