ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΤΖΑΒΑΡΑ


Στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης υπό τη διοργάνωση του βιβλιοπωλείου «Βιβλιόπολις» και του εκδοτικού οίκου «Ελληνοεκδοτική», το βιβλίο του Παναγιώτη Τζαβάρα, το οποίο έχει στόχο να παρουσιάσει τη νέα εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την επίδρασή τους στο σήμερα.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, η κα Αντωνία Παυλάκου εκπροσωπώντας τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, χαιρέτισε την εκδήλωση, ενώ με σύντομη περιγραφή προλόγισε τον συγγραφέα του βιβλίου.

Συντονίζοντας τη χθεσινή βραδιά, η δημοσιογράφος Χριστίνα Ρέγγου έδωσε το λόγο στον κ. Τζαβάρα. Ο ίδιος, έκανε λόγο για ένα «αντισυμβατικό» βιβλίο περί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Προσκεκλημένος να μιλήσει για το βιβλίο, ο βουλευτής Θεόδωρος Ρουσόπουλος, αναφέρθηκε στο πόσο επίκαιρο είναι ένα τέτοιο βιβλίο, καθώς η εισχώρηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου είναι αλματώδης.

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μιλώντας για την υψηλή θέση που έχουν φτάσει να κατέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου.

Από την πλευρά του, ο κ. Χρήστος Μπούρας, πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, σημείωσε ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο γύρω από το οποίο αναφέρεται το βιβλίο του κ. Τζαβάρα αποτελεί μια πρόκληση, καθώς η εποχή χαρακτηρίζεται από εναλλασσόμενες συνθήκες που «δύσκολα πια την κατανοούμε».

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ