ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τη Μεσσηνία

Έτσι, εκτός από τους τέσσερις βουλευτές (Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς) υποψήφια, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, θα είναι η Πιπίνα Κουμάντου (υποψήφια και στις εκλογές του 2019), όπως και δύο νέα πρόσωπα. Η Μαριλένα Γυφτέα και η Δώρα Λοίζου με καταγωγή από την Κυπαρισσία.

Με την παραπάνω σύνθεση το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι ανανεωμένο με δύο νέα γυναικεία πρόσωπα σε σχέση με τις εκλογές του 2019.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία

Σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του βουλευτή Δωδεκανήσου, Νεκτάριου Σαντορινιού, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανέστειλε  για τρεις μέρες όλες τις κομματικές εκδηλώσεις και διαδικασίες. Έτσι, η επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών και βουλευτριών – και- στο Νομό Μεσσηνίας που περίμεναν όλοι, πήρε παράταση για κάποιες μέρες.

Οι υποψήφιοι/ες που θα το απαρτίσουν είναι οι: Αλέξης Χαρίτσης- βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης, Πέτρος Κωνσταντινέας- πρώην βουλευτής, Μανώλης Μάκαρης – ιατρός καρδιολόγος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στο Δήμο Καλαμάτας “Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες”, Παναγιώτης Στέφανος- μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και αντιπρόεδρος της ΙΝΕ- ΓΣΕΕ, Χαρά Κιουρή – εκπαιδευτικός, Μαρία Βεργινάδη – δικηγόρος και Γεωργία (Γιούλα) Ζαχαροπούλου- υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ