ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ 14ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ


Υπόθεση βιασμού 14χρονου κοριτσιού αποκαλύφθηκε σε περιοχή της Λακωνίας, όπου έχει συλληφθεί ένας  44χρονος άντρας υπήκοος Βουλγαρίας. Το κορίτσι μέλος πολυμελούς οικογένειας φέρεται όχι μόνο να έχει βιαστεί αλλά να έχει αποκτήσει και παιδί για το οποίο μάλιστα έχουν κινηθεί διαδικασίες υιοθεσίας.

Η υπόθεση αφορά μια δεκατετράχρονη που αποκαλύφθηκε στα τέλη του 2022 και ζητήθηκε προκαταρκτική εξέταση για γενετήσιες πράξεις από την ανακρίτρια Γυθείου. Έτσι οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 44χρονου υπηκόου Βουλγαρίας που φέρεται να έχει βιάσει το κορίτσι.

Η ανήλικη έμεινε έγκυος και στα τέλη του 2022 γέννησε το παιδί του βιαστή της όπως υποστηρίζει, σε μαιευτήριο της Αθήνας,

Πρόκειται για μία υπόθεση αρκετά περίπλοκη καθώς η ανήλικη έχει φέρει στον κόσμο και ένα μωρό για το οποίο έχουν κινηθεί οι διαδικασίες υιοθεσίας. Η 14χρονη βρίσκεται πλέον σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα, ενώ πρέπει να απαντηθούν ακόμη πολλά κρίσιμα ερωτήματα καθώς κινδύνευσε και η υγεία του κοριτσιού κατά τη γέννα.

Το 14χρονο κορίτσι υποστηρίζει ότι βιάστηκε, ενώ από την πλευρά του ο 44χρονος αναφέρει ότι είχαν συνευρεθεί με τη θέληση της και δεν υπήρξε βιασμός.

Μετά από τη νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές Αρχές συνελήφθη ο 44χρονος που είναι συγγενής της, ο οποίος -όπως είπε η ανήλικη- τη βίαζε και φέρεται να είναι και ο πατέρας του παιδιού που γέννησε.

Μάλιστα, ο συλληφθείς φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του.

Οι υποψίες για την εγκυμοσύνη της κινήθηκαν στο σχολικό περιβάλλον, όταν η κοπέλα ξεκίνησε να παίρνει βάρος. Οι εκπαιδευτικοί διαπιστώσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ανήλικη κοπέλα και μετά από συντονισμένες ενέργειες του διευθυντή του σχολείου σε συνεννόηση με γιατρό της περιοχής, η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις στο πλαίσιο δήθεν προληπτικού ελέγχου για τα παιδιά, όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Εν τω μεταξύ χθες Τετάρτη (22/3/2023) πραγματοποιήθηκε η σύλληψη δυο ακόμη ατόμων, ενός 28χρονου και μιας 55χρονης γυναίκας, αφού η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε αρπαγή καθώς η 14χρονη κόρη της βρισκόταν στην Κορινθία προφανώς για να μείνει σε συγγενικά της πρόσωπα. Η μητέρα κατηγόρησε τα δυο αυτά πρόσωπα τα οποία συνελήφθησαν αφέθηκαν όμως αργότερα ελεύθερα.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ