ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ! ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΜΑ… (Φωτογραφιες)


Οι λέξεις είναι φτωχές να περιγράψουν το δράμα που βιώνει η οικογένεια Πλακιά στην Καλαμπάκα, μετά από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Τα καμάρια τους, οι δίδυμες κόρες του Νίκου Πλακιά και η 19χρονη κόρη του αδερφού του Δημήτρη άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα σε ένα από τα βαγόνια που τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά από την φονική μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων.

Τρεις νεαρές φοιτήτριες γεμάτες ζωή, οι δίδυμες Θώμη και Χρύσα που σπούδαζαν φαρμακευτική και αισθητική και η ξαδέρφη τους Αναστασία. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας; Τα κορίτσια πάντα ταξίδευαν με ΚΤΕΛ ή αυτοκίνητο, ωστόσο αυτή τη φορά επέλεξαν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη μετά από το 3ημερο της Αποκριάς, με το τρένο. Ήταν η πρώτη φορά που επέλεγαν να ταξιδέψουν με αυτό το μέσο.

Οι γονείς των τριών κοριτσιών έφτασαν το πρωί στη Λάρισα και σύμφωνα με πληροφορίες η ταυτοποίηση των σορών τους έγινε μέσω εξέτασης DNA.

«Πενθούμε όλοι μας. Και οι δυο οικογένειες είχαν από τρία παιδιά, η μία τώρα έχασε τα δύο της κορίτσια και η άλλη οικογένεια την μία τους κόρη. Να σταματήσουμε εδώ, να μην θρηνήσουμε κι άλλα παιδιά. Όσο ψύχραιμος άνθρωπος κι αν είσαι, εδώ με αυτό που συνέβη, με τις σκηνές που βλέπεις, καταρρέεις» δήλωσε ο Δήμαρχος Μετεώρων.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ