ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Το τελευταίο αντίο είπαν νωρίς το απόγευμα στον Σταύρο Παπαδόπουλο, κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, μετά την εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής, από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο και επίσκοπο της Μητρόπολης Χονγκ Κονγκ, όπου ήταν η έδρα των επιχειρήσεων του αποθανόντος, ο οποίος ζούσε εκεί το μεγαλύτερο διάστημα κάθε χρόνου.

Η σορός του Σταύρου Παπαδόπουλου μεταφέρθηκε στο χώρο ταφής, στο Νεκροταφείο Καλαμάτας, με τη συνοδεία συγγενών του, της συζύγου του, των παιδιών του, των εγγονών του, των ανιψιών του, εκπροσώπων φορέων και με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

Επικήδειους εκφώνησαν ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Χονγκ Κονγκ, της οποίας ο Σταύρος Παπαδόπουλος ήταν ευεργέτης και είχε καλύψει τη δαπάνη για την αγορά του χώρου όπου τελούνται οι λατρευτικές τελετές, η εγγονή του Μαριούζα Μπουφέα, ο φίλος του Σάκης Λέφας και η Άννα Καλογεροπούλου (Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού), η οποία είχε εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε επιχειρήσεις του.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας μετέφερε τα συλλυπητήρια του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, από το οποίο ο Σταύρος Παπαδόπουλος είχε τιμηθεί ως οφικιούχος για χορηγίες του.

Μεταξύ άλλων διακρίναμε στην εξόδιο ακολουθία τους βουλευτές Μίλτο Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά, τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αντιδημάρχους εκπροσώπους του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, ο οποίος είναι σε καραντίνα επειδή έχει διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, εργαζόμενους των πρώην επιχειρήσεών του, εκπροσώπους αθλητικών φορέων, αθλητές, κυρίως ποδοσφαιριστές κ.ά.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ