ΟΡΓΗ ΘΛΙΨΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


 

Θα πρέπει για πολλοστή φορά να πούμε και να τονίσουμε όλα αυτά που μας πληγώνουν και μας γεμίζουν με συναισθήματα απογοήτευσης, θλίψης και οργής, όπως και όλους τους κατοίκους, όχι μόνο του χωριού, του, ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, αλλά και όλους τους κατοίκους των χωριών της ευρύτερης περιοχής που καθημερινά πέφτουν θύματα της παραβατικής συμπεριφοράς ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Οι κάτοικοι που ως επί το πλείστων είναι ανήμποροι και γέροντες κινδυνεύουν καθημερινά και γίνονται ερήμην τους θύματα κλοπών και καταστροφών της περιουσίας τους και του βίο τους .

Βέβαια, αναρωτιούνται τι μέτρα λαμβάνει η τοπική αρχή, αλλά και η δημοτική αρχή, και αν δουλεύει το πολυδάπανο και πολυδιαφημισμένο συντονιστικό του Δήμου Καλαμάτας για την προστασία των κατοίκων και τι έχει πέτυχει έως και σήμερα.

Μέσα σε μια εβδομάδα το τελευταίο καιρό πάνω από  τρεις φορές έχουν πετάξει πέτρες στο σπίτι μιας ανήμπορης γιαγιάς, η οποία είναι 95 χρονών και ζει μόνη της, με αποτέλεσμα να της σπάσουν τα τζάμια και την πόρτα.

Άλλες φορές προσπαθούν με βία να εισχωρήσουν στο σπίτι, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική της υγεία…!!!

Όπως με απογοήτευση λένε οι κάτοικοι:  «Δεν είμαστε ασφαλείς όχι μόνο στον δρόμο, αλλά ούτε και μέσα στα σπίτια μας. Και όλα αυτά φυσικά ξεκίνησαν από τους ασυνείδητους που πούλησαν τις περιουσίες τους στους Ρομά και τους έφεραν μέσα στο χωριό…!!!

Και βέβαια κάποιοι που έχουν ως μοναδικό αυτοσκοπό στην ζωή τους το ατομικό κέρδος εις βάρος του συνόλου τους επιβράβευσαν και τους έδωσαν και μπόνους αντί να ντρέπονται και να νιώθουν τη βαρύτητα των εγκληματικών τους πράξεων με το να καταστρέψουν ένα χωριό ολόκληρο, να καταστρέψουν το μέλλον των παιδιών μας και να βάλουν σε κίνδυνο τους γέροντες και ανήμπορους κάτοικους».




Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ