Η ΧΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΣΕ


«Περίεργο» τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι της Κυριακής (26/3/2023), με θύμα τον 66χρονο διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Κωνσταντίνο Χρυσαύγη, στη Λεωφόρο Αθηνών Σουνίου στο Λαγονήσι.

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου που σημαίνει πως αυτομάτως η θέση του τον καθιστούσε πρόσωπο-κλειδί για τις έρευνες του εγκλήματος των Τεμπών.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά τη διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Φυσικά πρόκειται για «περίεργο περιστατικό» καθώς ο αποθανών ήταν έμπειρος οδηγός μοτοσικλέτας και σίγουρα προκαλεί απορία πως χτύπησε στο πίσω μέρος  του υπό προσπέραση βαν.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.


 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ