ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ» Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ


Οι νεότερες πληροφορίες από το «ντου» της Ασφάλειας και των Εσωτερικών Υποθέσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας λένε ότι ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ελέγχονται  δύο υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας ενώ ερευνήθηκαν και τα αυτοκίνητα των υπαλλήλων.

Η υπηρεσία καθώς και το κτίριο είναι αποκλεισμένα από την ασφάλεια, κανένας δεν μπορεί να μπει ή να βγει  από το κτίριο, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «ΝΤΟΥ» της Υπηρεσίας Ελέγχου Εσωτερικών Υποθέσεων στο διοικητήριο της Π.Ε. Κορινθίας

Άσχημα είναι τα πράγματα σήμερα το πρωί Παρασκευής 03 Μαρτίου 2023, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Άνδρες της Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας έκαναν έφοδο στο κτίριο με σκοπό να προβούν σε έλεγχο (προφανώς μετά από καταγγελία) σε συγκεκριμένη Διεύθυνση και ξεσκονίζουν τα πάντα…, σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr

Οι άνδρες της Υπηρεσίας Ελέγχου των Εσωτερικών Υποθέσεων μπούκαραν στην συγκεκριμένη Διεύθυνση, αφού έλαβαν εντολή εντεταλμένου  ελέγχου επιδεικνύοντας τις ταυτότητές τους, χωρίς να πουν τίποτα άλλο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας.

Απέκλεισαν την είσοδο στο κοινό και γίνεται έλεγχος στους υπαλλήλους κατά την είσοδό τους και έξοδό τους από το κτίριο, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δυστυχώς η αιτία καθώς και το πόρισμα του ελέγχου θα γνωστοποιηθούν αφού τελειώσει ο έλεγχος. 

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.loutrakiblog.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ