ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ JUMBO – ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ» ΤΑΣΟ ΜΠΟΥΓΑ – Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ


Έντονες αντιδράσεις από τους vegan έχει δημιουργήσει η διαφήμιση γνωστής αλυσίδας καταστήματος παιχνιδιών με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά. «Γιατί να πάρω τηλέφωνο τη Θεοδωρίδου;», απάντησε ο ίδιος μετά από σχετική ερώτηση.

Νέα διαφήμιση ενόψει του Πάσχα κυκλοφόρησε από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Jumbo. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής είναι ο λαϊκός τραγουδιστής Τάσος Μπουγάς.

Με τα γνωστά μαύρα γυαλιά του, ερμηνεύει μια διασκευή του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου, ωστόσο, αυτό ήταν αρκετό για να προκληθούν έντονες αντιδράσεις.

Οι στίχοι αναφέρονται στο ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία αλλά και στους vegan, που «έδιωξαν» τον τραγουδιστή και για να ψήσει με την… ησυχία του πήγε στο φεγγάρι.

Το βίντεο έχει γίνει viral και είναι νο4 στις τάσεις στο youtube, όμως, οι αντιδράσεις σε βάρος των Jumbo και του τραγουδιστή είναι έντονες.

Ο ίδιος, πάντως, μίλησε για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν επικοινώνησε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, της οποίας το τραγούδι… πετσόκοψε για χατίρι των Jumbo, απάντησε πως δεν βλέπει τον λόγο για να πάρει τηλέφωνο τη συνάδελφό του. 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ