ΈΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΆΝΔΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΚΑΨΕ


Σύζυγος επιχειρηματία από τον χώρο της εστίασης, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, τον περίλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος της δράστιδας, που συνελήφθη αμέσως, σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, προκειμένου να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

Το θύμα διασωληνώθηκε, επειδή λόγω του εύρους των εγκαυμάτων του δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τελικά, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς τα εγκαύματα του καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματός του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικογενειακό καβγά που είχε ως συνέπεια την άσχημη αυτή κατάληξη για τον άνδρα. Όσοι γνωρίζουν την οικογένεια έκαναν λόγο για καβγάδες που είχε το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι, κανείς όμως δεν περίμενε αυτήν την κατάληξη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών στα «Νέα της Λέσβου», η σύζυγος είχε παθολογική ζήλια και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες.

Σύμφωνα με νεότερη μαρτυρία στελέχους της αυτοδιοίκησης, που συνάντησε την Τετάρτη τον άτυχο επαγγελματία σε σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης: «τον είδα και ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και μου είπε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Εγώ του έδωσα κουράγιο αλλά εκείνος μου είπε ”δεν μπορείς να με καταλάβεις, δεν είσαι στη θέση μου”.  Που να το φανταζόμουν διαβάζοντας τώρα την είδηση ότι θα είχε αυτή την κατάληξη σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο;».
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ