ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

 

Χαράς ευαγγέλια για όλους εμάς που αγαπάμε τον καθηγητή μας και δάσκαλό μας στο Αρμένιο Σχολείο Αρφαρών Μεσσήνιο Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Χρυσόστομο Καράμπελα ήταν το άκουσμα ότι έλαβε με άριστα την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου από τη Θεολογική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Ιδρύματος Αθηνών…!!!!

Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Χρυσόστομος Καράμπελας εκπόνησε και κατέθεσε στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος που παρακολούθησε με ιδιαίτερη επιτυχία την διπλωματική εργασία του με θέμα: « Η επικοινωνία του Αγίου Πορφυρίου (Καυσοκαλυβήτου) στον σύγχρονο τεχνοκρατικό κόσμο των Μ.Μ.Ε.»  και έλαβε άριστη      βαθμολογία (9,33) εννέα και τριάντα τρία.

Η ορκωμοσία του Πατρός Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 22 Μαρτίου 2023 ενώπιον του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Χ. Καραγιάννη και του Παρέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας Σεβ. Μητροπολίτου Κρήνης κ. Κυρίλλου.

 Εμείς ευχόμαστε τα βέλτιστα και κάθε καλό καρποφόρο και ευλογημένο στην ιεροσύνη του, στον καθηγητή μας και δάσκαλό μας στο Αρμένιο Σχολείο Αρφαρών Μεσσήνιο Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Χρυσόστομο Καράμπελα. 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ