ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 71χρονης γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας, φέροντας τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την αστυνομία ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 34χρονος γιος της. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούσε υπεύθυνη τη μητέρα του για το θάνατο του πατέρα του.

Η γυναίκα ήταν γνώριμη των Αρχών, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.

Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε ένα λευκό όχημα, καθισμένη στη θέση του συνοδηγού, πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία. Το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί.

Όπως ανέφερε στο voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο του κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί. Το όπλο του εγκλήματος φαίνεται να εντοπίστηκε στο σπίτι του γιου της.

Στο σημείο βρίσκεται η σήμανση, με τις έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να βρίσκονται πλήρη εξέλιξη.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ