ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΝΕΚΡΗ Η 12ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


Νεκρό είναι το 12χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από ΙΧ νωρίτερα σήμερα στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης στην Καλλιθέα.

Η 12χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας βαρύτατα τραυματισμένη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, πρόκειται για άνδρα 32 ετών.

Από τον 32χρονο οδηγό ο οποίος συνελήφθη, λήφθηκε ποσότητα αίματος και ούρων προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών ενώ για την 12χρονη που υπέκυψε στα τραύματα της στο γενικό κρατικό Νίκαιας παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή .

Πηγή φωτογραφίας: neakallithea.gr

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.skai.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ