Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΡΟΜΑ ΕΠΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ


Αποτροπιασμό έχει προξενήσει στο πανελλήνιο και την τοπική κοινωνία της Καβάλας, η ομολογία του 52χρονου πατέρα, ο οποίος βίαζε επί 18 συναπτά έτη την κόρη του, η οποία έπασχε από νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr και την έρευνα της Εισαγγελίας, η καταγγελία ανέφερε πως η κοπέλα φέρεται να βιαζόταν από όταν ήταν 8 ετών, ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται έρευνα για το κατά πόσο ο 52χρονος -που είναι Ρομά- ασελγούσε σε βάρος και των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας.

Η οικογένεια διέμενε έξω από έναν οικισμό Ρομά ο οποίος βρίσκεται κοντά σε χωριό του δήμου Νέστου, ενώ διαβιούσε υπό άθλιες συνθήκες. Η καταγγελία στις αρχές φέρεται να έγινε από άτομο του κοντινού οικισμού καθώς παρατηρούσε από καιρό ύποπτη συμπεριφορά. Να σημειωθεί πως στο σπίτι έμενε και η μητέρα των παιδιών.

Ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε όλα τα αδέρφια της οικογένειας για να διαπιστωθεί αν είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις και στα υπόλοιπα 8 αδέρφια του θύματος, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας, ένα παιδί ενός έτους και ένα 7χρονο, αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 26χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία.

Από τις πρώτες στιγμές στην παράγκα στην οποία διέμενε η οικογένεια μετέβησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του Δήμου, ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί από το σπίτι σε άλλον οικισμό, σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες δυνάμει εντάλματος με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών αλλά και της ενδοοικογενειακής βίας.
 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ