ΝΕΚΡΟΣ 66ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΗΣ – ΈΠΕΣΕ ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΩΝ


Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Μοιραία αποδείχθηκε η αναρρίχηση για έναν 66χρονο από τη Γερμανία, στην περιοχή Αργινώντα της Καλύμνου το μεσημέρι του Σαββάτου (27/5/2023).

Ο αναρριχητής, σύμφωνα με τις πληροφορίες έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με το kalymnos-news ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Καλύμνου, ενημερώθηκε τηλεφωνικά από αναρριχητές, στις 13.30 και άμεσα κινητοποιήθηκε ομάδα, από 4 στελέχη της Πυροσβεστικής και 3 άτομα από Εθελοντική Ομάδα διάσωσης, που έσπευσαν στην περιοχή.

Περισυνέλλεξαν τον 66χρονο και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στελέχη του ΑΤ Καλυμνίων διενεργεί προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος

 
                Πηγή – πληροφορίες: kalymnos-news

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ