Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ALUMNI ACHIEVEMENT AWARD ΤΟΥ HARVARD BUSINESS SCHOOL


Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε στη Βοστώνη και παρέλαβε το βραβείο Alumni Achievement Award του Harvard Business School.

Ο κ. Σαμαράς επιλέχθηκε από το κορυφαίο ακαδημαϊκό ίδρυμα ως μία από τις πέντε εξέχουσες προσωπικότητες των αποφοίτων της σχολής, στους οποίους απονεμήθηκε την Πέμπτη η ύψιστη τιμητική διάκριση.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί τον μόνο Ευρωπαίο πολίτη που τιμήθηκε με τη συγκεκριμένη διάκριση..

.Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, "αυτοί που θα τιμηθούν φέτος έχουν καθιερωθεί ως μεγάλοι ηγέτες στους τομείς τους, όχι κάνοντας τις εύκολες επιλογές, αλλά λαμβάνοντας ρίσκο και πράττοντας αυτό που ήξεραν μέσα τους πως έπρεπε να κάνουν, ώστε να επιτύχουν κάτι μεγαλύτερο από τα κατεστημένα και συνήθη".

Συγκεκριμένα ο κοσμήτορας του Χάρβαρντ, κ. Strikant Datar, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι "έδρασαν στη σταδιοδρομία τους ως πραγματικοί ηγέτες που έκαναν τη διαφορά στον κόσμο, διατηρώντας τα υψηλότερα κριτήρια και αξίες σε οτιδήποτε έπραξαν. 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ