ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ-ΤΣΑΚΩΝΑ - ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΙΧ


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα  01 Μαΐ 23λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο 4ο χλμ. της Ε.Ο. Καλού Νερού-Τσακώνα.

Ειδικότερα, δύο ΙΧ αυτοκίνητα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν με σφοδρότητα πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό όλων των επιβαινόντων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες μια γυναίκα που επέβαινε στο ένα ΙΧ μαζί με το σύζυγο της και τα δυο τους παιδιά, όπως αναφέρει το gargalianoionline.gr.

Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ελαφρά όπως και οι επιβαίνοντες στο άλλο ΙΧ που ήταν ξένοι υπήκοοι. Όλοι τους διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

 


                Πηγή – πληροφορίες: gargalianoionline.gr – Φωτογραφία

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ