ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΈΝΤΟΝΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΑΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΝΕΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ


Ξεπέρασε τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, Παναγιώτης Λύρας, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο λόγω έντονης δυσφορίας που αισθανόταν. Διαπιστώθηκε ότι είναι σε εξέλιξη έμφραγμα του μυοκαρδίου και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα. Ο Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής δημοτικής παράταξης και ιατρός καρδιολόγος στο Νοσοκομείο (και υποψήφιος βουλευτής), τόνισε με έντονη φόρτιση ότι το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Καλαμάτας πρέπει να λειτουργεί σε 24ωρη βάση για την προστασία της υγείας των πολιτών: “Στεναχωρήθηκα διπλά, και για τον πρόεδρο της Κοινότητας και που δεν μπορούμε ολόκληρη Πελοπόννησος να έχουμε ένα Αιμοδυναμικό Εργαστήριο 24 ώρες ανοιχτό. Αυτό είναι κατάντια! Ω μη γένοιτο αυτό μπορεί να συμβεί σε καθέναν, να μην έχουμε έναν άνθρωπο να μας ανοίξει το αγγείο; Ευτυχώς πήγε καλά ο άνθρωπος. Αν δεν πήγαινε όμως;”...

Σημειώνεται ότι πρόβλημα με την καρδιά του αντιμετώπισε και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος επίσης είναι καλά πλέον.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Πολίτης, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος και όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων του Σώματος και οι δημοτικοί σύμβουλοι ευχήθηκαν γρήγορα περαστικά και “σιδερένιοι” στους δύο δημοτικούς συμβούλους που χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Η έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εύχεται γρήγορα περαστικά και να είναι “σιδερένιοι” οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Καλαμάτας που χρειάστηκε να νοσηλευτούν μετα από τα σοβαρά προβλήματα υγείας. 
                Πηγή – πληροφορίες: https://kalamatajournal.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ