ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΡΑΓΙΣΕ ΚΑΡΔΙΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ


Συγκίνησαν το Πανελλήνιο οι συγγενείς των αδικοχαμένων παιδιών, που σκότωσαν ανάλγητοι μειώνοντας προσωπικό.

Μια μεγάλη συναυλία στην μνήμη των θυμάτων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ετοίμασαν οι συγγενείς επιβατών που έχασαν την ζωή τους, καθώς και οικογένειες τραυματιών.

Η συναυλία έγινε στον κλειστό χώρο του Μύλου, ενώ συμμετείχαν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσαν συγγενείς των 57 θυμάτων που χάθηκαν άδικα το βράδυ της 28ης Φλεβάρη.

Την συναυλία διοργάνωσε – μεταξύ άλλων – ο πατέρας της Φραντζέσκας Μπέζα, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι που είχε συνθέσει η 20χρονη κόρη του.

«Η σημερινή βραδιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας που χάθηκαν άδικα σε αυτό το τραγικό συμβάν. Σήμερα δεν θα πούμε λόγια, σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια, όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται, είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοί μας αυτό θα ήθελαν και επίσης ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ», πρόσθεσε.

Στο τέλος της ερμηνείας του σχημάτισε με τα χέρια του μία καρδιά και κοίταξε ψηλά στον ουρανό.

Στη συναυλία πήραν μέρος οι Laurus Nobilis, Black Hole Band, Guilty, G. Goudonas και G. Paul Band, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η Λάμψη».Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ