ΓΗΠΕΔΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ – ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ


Σε δημοσίευση του αθλητικού σαιτ «stisendra.gr» διαβάσαμε το παρακάτω δημοσίευμα που δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα που μας κάνει να ντρεπόμαστε.

Διαβάστε ολόκληρη την δημοσίευση εδώ:  

«Επιστρέφοντας από το γήπεδο της Βαλύρας μετά τη φιέστα ανόδου του τοπικού Αστέρα(ρεπορτάζ σε άλλο άρθρο), περάσαμε να δούμε το “ανακαινισμένο” γήπεδο και πρόσφατα εγκαινιασμένο Δημοτικό Γήπεδο Ατρομήτου Πλατύ και η εικόνες που είδαμε από κοντά ήταν πραγματικά τραγικές. Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, στις 13/11/22 έγιναν τα εγκαίνια του γηπέδου με κάθε επισημότητα από τον ίδιο μάλιστα τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγοι μήνες και η εικόνα εγκατάλειψης είναι φανερή όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες.

Από τότε μας έχουν μείνει μόνο το σόου και ο Ατρόμητος αγωνίζεται στη Σπερχογεία.

Τι κορδέλες κόψανε τότε ??

και πότε υπολογίζουν ότι θα είναι έτοιμο για χρήση ??

εφόσον το κτήριο των αποδυτηρίων δεν έχει οικοδομική άδεια εδώ και πάρα πολλά χρόνια και επίσης δεν έχει ολοκληρωθεί η περίφραξη του γηπέδου στο πίσω μέρος του.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους υπάρχουν χορτάρια μέσα στον τάπητα, ποιον κοροϊδεύουν ??. Αν εξακολουθήσει η εγκατάλειψη και η αδιαφορία θα γίνει κατάληψη από τους Ρομά ,

ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ !!!.»
 

 

 

 

 

 

 

 

 

                Πηγή – πληροφορίες: https://stisendra.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ