ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΑΤΙΝΙ – ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΟ 15ΧΡΟΝΑ - ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ


Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ατύχημα έλαβε χώρα στην διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου, όταν δυο παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών που βρισκόταν πάνω σε πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, από την σύγκρουση το πατίνι με το αγόρι ηλικίας περίπου 15 ετών κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το επίσης 15χρονο κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Και τα δυο παιδιά έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το 15χρονο αγόρι ανταποκρίνεται στην επικοινωνία με τους γιατρούς και θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακτινολογικό έλεγχο. Καλή θεωρείται η κατάσταση της υγείας της 15χρονης κοπέλας.

Σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα, διασωληνωμένος με κατάγματα στο θώρακα και το κεφάλι, ο 16χρονος που τραυματίσθηκε το βράδυ της Τρίτης στην οδό Κρήτης, όταν το πατίνι στο οποίο επέβαιναν με μια 14χρονη συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο.

Το σοκαριστικό βίντεο που παρουσίασε η ΕΡΤ, από τη στιγμή της σύγκρουσης, κάνει το γύρο του διαδικτύου και των ενημερωτικών σελίδων, ενώ δείχνει τα δύο παιδιά να βγαίνουν από την οδό Εθνικού Σταδίου, απευθείας στην οδό Κρήτης, χωρίς να σταματούν στο «stop» και να παρασύρονται από το όχημα που διερχόταν εκείνη τη στιγμή. Δυστυχώς, κανένα από τα δύο παιδιά δε φορούσε κράνος.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ